top of page
Blog: Blog2
  • Writer's picturelaszlonorbert

Van aki az építésben, és van aki a takarításba profi

A napokban a Freedom Clean csapata, egy a szívemnek nagyon kedves megkeresést kapott. Magyarország egyik legklasszabb, és leginnovatívabb technológiájával rendelkező készház építő cége keresett meg bennünket.


Mivel az elmúlt időszakban is hatalmas volt az érdeklődés a készház rendszereik - tervezés, gyártás, felhasznált anyagok - iránt , az irodaházban lévő padlószőnyeg a sok használat következtében megérett egy alapos és professzionális tisztításra. A szőnyegtisztítást kérésükre összekötöttük egy teljeskörű hidegködös fertőtlenítéssel is - így mind a cég dolgozói, mind pedig az ide látogató érdeklődők, biztonságos környezetben tölthetik az idejüket.


A kihívás : 400 m2 padlószőnyeg tisztítása, 2 szinten úgy hogy a tisztítás közben a bútorok mozgatását is meg kellett oldani. A tisztítás technológiája : Alapos porszívózás hengerkefés porszívóval, ezt követően egytárcsás súroló géppel és a megfelelő vegyszerekkel történő tisztítás , majd utolsó lépésben a szőnyegben maradt nedvesség eltávolítása.


A megfelelő száradási időket is figyelembe véve, a takarítás 48 órát vett igénybe, így Hétfőn reggel a cég munkatársai egy tiszta , jó illatú és fertőtlenített irodában kezdhették újra a belső munkákat , illetve a látogatók - és építkezést tervező családok fogadását.


Ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmukat , és a legjobbakat kívánni a munkájukhoz - mert azáltal, hogy nap mint nap a legjobbat nyújtják, rengeteg családnak szereznek boldog perceket , és valósítják meg az álmaikat.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy irodájában a padlószőnyeg megérettek egy alapos tisztításra, tiszta, jó illatú környezetben szeretne dolgozni, vagy az ügyfeleit fogadni - keressen bennünket bizalommal . www.freedomclean.hu



146 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page