top of page
Blog: Blog2
  • Writer's pictureevelin

Best of Freedom Clean 2021

Egy új évet elkezdeni csakis az előző év lezárásával lehet. Mi is számot vetettünk az elmúlt évünkkel. Tanulságok, bölcsességek, kudarcok, sikerek, katarzis, minden volt ami egy cég mindennapjait izgalmassá, tartalmassá teszi.

Kis visszatekintésként összeállítottunk egy TOP10-es listát azokból a munkákból, melyek meghatározták a Freedom 2021-es évét.


1. Ózd-Kormányhivatal. A leg...szerethetőbb Az ózdi projektünkön egy igazán jó kivitelező csapattal dolgozhattunk együtt. Nagyon meg tudja könnyíteni a munkánkat ha az ígért időben, üresen és igényes kivitelezés után kapjuk meg a területeket takarításra. És a kedvünk is jobb tőle.



2. Vice Beach horgásztanya. A leg...különlegesebb. Ilyen körülmények között még tényleg soha nem dolgoztunk, sőt el sem tudtuk képzelni, hogy ilyennel valaha találkozni fogunk. Gyönyörű időben, gyönyörű környezetben csónakkal közelítettük meg a kis horgászházakat, ahol milliónyi pókkal megküzdve varázsoltunk méltó környezetet egy különleges esküvő helyszínének.



3. Ziffer galéria. A leg...exkluzívabb A gyönyörűen felújított műemlék épület hideg eleganciájára, egyszerű márványburkolataira és a kellemes júniusi koraestékre Eger belvárosában nosztalgikusan emlékezünk.



4. Lillafüred kastélyszálló. A leg...fárasztóbb A kastélyszálló felújítása az utolsó utáni pillanatban fejeződött be. Óriási bravúr és kőkemény munka volt a szállodavezetés, a kivitelezők és a takarítók összehangolt munkája, melynek köszönhetően a tervezett időben sikeresen átadásra került a szárny összes szobája és közösségi tere.



5. Károlyi Kastély. A leg...régibb


Ennek a csodás műemléknek a felújítás, helyreállítás utáni takarítása igazán szívet melengető volt. Áhítattal róttuk ezeket a XVI. századi termeket, tisztítottuk a burkolatokat és közben régen elmúlt idők emlékét, régen elment nagyjaink szellemét idéztük minden egyes érintéssel.



6. Érd Sportcsarnok. A leg...magasabb Az érdi iskola épülő sportcsarnokának tartógerendázata igazi kihívást jelentett. Szédítő magasságban, teljes biztonsági felszerelésben kellett munkát végezni egy emelőgép kosarából. Még a legbátrabbak is büszkén emlékeznek erre a komfortzónán messze túlmutató teljesítményre.



7. Luxusvilla a Sváb hegyen. A leg...drágább Igazi profizmust igényel a legmagasabb árkategóriás burkolatok és szaniterek takarítása. Itt tényleg nem lehet hibázni a tisztítószer és eszköz megválasztásában.




8. Kiss és Társa csarnoktakarítás. A leg....feketébb

A fémmegmunkálás során nagyon érdekes szennyeződés rakódik le a felületekre a teljes termelőterületen. Fekete fémpor ül a falakon, csöveken, tartószerkezeteken, ablakokon. Aki itt takarít, az bizony maga is fekete lesz.



9. Eger, munkásszálló. A leg... változatosabb


A projekt befejezése 2021-es év legvégére esett, nagyon szűk határidővel - így az utolsó percekben is több szakág dolgozott még a befejezésen . Ez kissé megnehezítette a takarítás szervezését - de jó szervező készséggel, folyamatos felügyelettel és és maximális rugalmassággal kezeltük a feladatot.




10. Nap-völgy Borászat. A leg...egribb


Mi más lehetne egribb egy borospincénél a Szépasszony völgyben? Jutott erre az évre ilyen is.




Az elmúlt évet most már hivatalosan is lezárjuk, igazán tartalmas és kihívásokkal teli emlékét megőrizzük.

Felkészülten, új eszközökkel, új kollégákkal, várakozással telve vágtunk bele az új évbe.

Minden kedves partnerünknek, leendő partnerünknek, munkatársunknak, leendő munkatársunknak és vállalkozótársunknak ugyanezt kívánjuk, nagyon boldog, munkával és motivációval teli sikeres új évet.


Hajrá 2022!

315 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page