top of page
Blog: Blog2
  • Writer's picturelaszlonorbert

Kell egy Csapat...

Updated: Jan 27, 2021


Valamikor 10 évvel ezelőtt kezembe akadt egy könyv, ami óriási befolyással volt az életemre. Ez a könyv Patrick Lencioni : Kell egy csapat című könyve.


Ebben olvastam először egy számomra hiteles, működő receptet, módszert, stratégiát, hogy hogyan lehet nagy teljesítményű csapatokat építeni – és ezáltal nagyszerű üzleti eredményeket elérni.


Ilyen fogalmak merültek fel mint: Bizalom hiánya, Félelem a konfliktusoktól, Elkötelezettség hiánya vagy az Eredmények elhanyagolása. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb vezető már találkozott ezekkel a fogalmakkal.


Az évek során sok projektet vittem végig az üzleti világ különböző területein, mint pl. Nemzeti Minőségi Díj pályázat, autóipari cég bezárása, egy új üzem építése és indítása Kínában, európai szintű minőségbiztosítási csapat építése, Berger Házak elindítása – és most a saját cégem, a @Freedom Clean Kft csapatának építése.


Mindegyik projekt esetében más és más volt a kihívás, más és más kompetenciák, tudás, szakmai ismeret kellett a sikerhez – azonban a közös tényező mindegyikben egy elkötelezett teljesítmény orientált, innovatív csapat felépítése és működtetése volt.


Nagyszerű csapatokkal volt dolgom 20 éves szakmai pályafutásom során - és így utólag is KÖSZÖNÖM nekik , hogy hosszabb-rövidebb ideig együtt dolgozhattunk.


Ma már nap mint nap valóban a „SAJÁT „csapatom építésén és folyamatos fejlesztésén dolgozom. Egy csapatén, amely Összetartó, Támogató, Elkötelezett, és Eredmény fókuszú.


Ha ilyen csapatod van , jöhet bármilyen új kihívás, feladat, vagy projekt - biztos lehetsz benne , hogy sikerrel veszed az akadályokat. Tehát Kell egy Csapat .....


És hogy hogyan dolgozik egy ilyen csapat? íme néhány szösszenet ….





216 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page