top of page

7 OK AMI MIATT MI VAGYUNK A LEGJOBB DÖNTÉS CÉLJAI ELÉRÉSÉHEZ:

138796878_442182290286890_20739175890580

1. SZAKMAI HÁTTÉR


 
Átszerveztük a cég vezetőségét, ezáltal új kompetenciákkal tudunk a frontvonalon harcolni Önökkel, Önökért. 20 éves multinacionális cégeknél szerzett tapasztalattal a hátunk mögött megértjük a vállalatirányítási, minőségbiztosítási és ügyfélkapcsolati igényeiket.

IMG_3727.JPG

2. TAPASZTALAT

Lehet akár 2-1.000 fős cég, dolgozhat akár 100-10.000m2 területen az ipar különböző ágazataiban, az elmúlt 11 év alatt megszereztük a tapasztalatot, hogy megfeleljünk a legmagasabb autóipari, élelmiszeripari, szerszámipari elvárásoknak.

kommunikáció.png

3. KOMMUNIKÁCIÓ

Egriek vagyunk. Egyedülállóan gyors a reakcióidőnk a személyes részvételt igénylő feladatokban. Viszont tudjuk, hogy az idő pénz. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk kommunikálni az online térben is.

IMG_0046.JPG

4. INNOVÁCIÓ

A gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, keressük az új lehetőségeket, hogy olyan tisztítási feladatokat is megoldhassunk, amire eddig nem volt megoldás. Kizárólag professzionális minőségű ipari berendezéseket használunk. Környezettudatos és vegyszermentes megoldások nyújtására is felkészültünk, úgymint tisztítás szárazjéggel, gőzzel és ozmózisos eljárással, ózongenerátoros és hidegködös fertőtlenítés.

IMG_5581.jpeg

5. ÁTLÁTHATÓSÁG/ SZÁMONKÉRHETŐSÉG

100 %-ban tisztán foglalkoztatunk, mert nekünk a dolgozóink jövője is kiemelten fontos. Garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára, mert a vevőinknek tett ígéret nálunk becsületbeli ügy és nem pénz kérdése.

fertotlenites.jpg

6. KÖZÖSSÉG

Partnereink, üzletfeleink, automatikusan részesei lesznek a ™ Freedom Commando közösségnek. Vállaljuk, hogy a partnereinktől befolyt megbízási díjak 2%-át arra fordítjuk, hogy a gyerekeinknek egy jobb világot adjunk át. Rendszeres időközönként fertőtlenítünk, szemetet szedünk, fákat ültetünk, tisztaságot teremtünk ott, ahol azt a közösség megszavazza.

IMG_0932.jpeg

7. PARTNERSÉG

Vevőinket és kollégáinkat is partnernek tekintjük. Minden esetben azokat a megoldásokat keressük, ami mindkét fél számára a legjobb. 
A kollégáink egy csapat tagjai lesznek, kiállunk értük és támogatjuk őket, az érdekeiket, igényeiket szem előtt tartva szervezzük a munkákat. 

A vevőinkkel szoros kooperációban működünk együtt. Folyamatosan keressük milyen területeken tudnánk levenni még több gondot a vállukról. 

bottom of page