top of page
Blog: Blog2
  • Writer's pictureevelin

"Imádok vállalkozni" életérzés


Egy vállalkozás vagy fejlődik vagy hanyatlik. Stagnálás nincs. Mi a Freedom Clean-nél a fejlődést választjuk. Már 3. éve tanulunk Pongor-Juhász Attilától, aki a magyar vállalkozók képzésére tette fel az életét. Idén Norbi, az operatív igazgatónk Attila Elit Coaching csapatának, azaz a legbelsőbb tanulókörének a tagja.


Tőle tanultuk meg a legendás szolgáltatás kialakításának fontosságát, azt, hogy mindig többet adjunk a partnereinknek mint amit elvárnak. Folyamatosan tornáztatja a kreativitásunkat, hogy milyen bónuszokat és nem várt ajándékokat találjunk ki, amivel feledhetetlenné és összehasonlíthatatlanná tesszük magunkat a piacon.


Ő tanította a dolgozók hatékony irányításának titkait és megbecsülésük fontosságát. Manapság óriási kincs egy jó dolgozó megtalálása és kitanítása. Mi nagy figyelmet fordítunk a középvezetőinkre és a takarító kollégáinkra is. Nem csak a takarítástechnológiát, a tisztítószerek alkalmazását tanítjuk meg nekik, de a vállalati kultúra és értékrend átadását is nélkülözhetetlennek tartjuk.


Megtanultuk és betartjuk azt is, hogy mindig a legprofibb beszállító partnerekkel és alvállalkozókkal dolgozzunk együtt, akik szintén vallják az alapelveinket. Szigorú szűrőn mennek át és kíméletlenül megválunk azoktól, akik nem tartják be a játékszabályokat vagy kockáztatják a szolgáltatásunk minőségét.


A 100%-ig tiszta, elszámoltatható vállalkozásvezetés nálunk soha nem volt kérdés, de ebben is megerősítést kaptunk. Attila tanítványai közül senki nem kockáztatja tisztességtelen eszközökkel a saját, a dolgozói és a partnerei jövőjét és biztonságát.


Megtanultuk és alkalmazzuk azokat a hatástöbbszörözőket is, amivel az eddigi munkafolyamatokat lerövidíthetjük, hatékonyabbá tehetjük, olyan új technológiát vezethetünk be, amely kapacitást szabadít fel. A hatástöbbszörözők alkalmazása nem a saját cégünk működésében is fontos, de egyre jobban tudjuk adoptálni ezt a tudást arra, hogy a partnereink, vevőink takarítási, tisztítási protokolljában megtaláljuk a fejleszthető területeket.


Folyamatosan fejlődünk, tanulunk, hogy a vállalkozásunk ne csak egy munkahely legyen, hanem egy olyan életmód, ami örömet okoz, ahol értéket adunk és kapunk és ami összeegyeztethető életünk egyéb területeivel, a családunkkal és az egészségünkkel. Kívánjuk minden vállalkozó partnerünknek ugyanezt a harmóniát és életérzést amit a vállalkozásával megélhet.

201 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page