top of page
Blog: Blog2
  • Writer's pictureevelin

I-Cover, a fertőtlenítés nagyágyúja

Updated: Jun 3, 2021
A Freedom Clean Kft az országban negyedikként vehette át az új I-Cover hidegködös fertőtlenítő gépét stratégiai együttműködés keretében az I-Team Magyarország képviselőjétől.Cégünk egyik alapértéke az innováció, mely számunkra azt jelenti, hogy szemünk állandóan a pályán és amint megbizonyosodunk afelől, hogy létezik egy hatékonyabb, gyorsabb technológia ugyanarra a problémára, azonnal azon kezdünk gondolkodni, hogyan szerezhetjük meg.


Ez a technológia, az I-Cover gép már rendelkezésünkre áll, több teszten bizonyított és most nagy megelégedettséggel mutatjuk be, mert ez a gép tényleg a fertőtlenítés nagyágyúja.

A speciális porlasztó fejeknek köszönhetően a lehető legteljesebb fedést tesz lehetővé, mely által a fertőtlenítendő felület legapróbb réseibe is bejut.

A hatékony szer elosztásnak köszönhetően sokkal kevesebb fertőtlenítőszert használ ugyanahhoz a felülethez. Ezzel kíméli a környezetet és a pénztárcát, valamint nem hagy foltokat és nedves felületeket.

Akkumulátorról működik, vállra akasztható méretű így a munkát végző szabadon mozoghat akár kültéren, akár beltéren, megvalósítva ezzel akár bármilyen különleges vagy extrém kérést is.

Hihetetlenül meggyorsítja, anyagilag megkönnyíti a teljes fertőtlenítés menetét, ezzel olyan kisebb üzletek, irodák számára is elérhetővé, megfizethetővé teszi a teljes biztonságot akiknek eddig erre nem volt lehetősége vagy inkább saját maguk igyekeztek ezt házilag megoldani, ezzel is terhelve saját dolgozóik munkaidejét, türelmét.

A gép tartályába közvetlenül tölthető az ipari kiszerelésben vásárolt fertőtlenítőszer, ezzel a különböző (kétes élettartamú) műanyag spriccolók és vegyszeres flakonok használatát kiküszöbölve környezetbarát megoldást nyújt a biztonságra.

Amennyiben ez a lehetőség felkeltette az érdeklődését, szeretné letesztelni a gépünk tudását, vagy élőben megismerkedni a takarítás legújabb innovációjával, keressen minket bizalommal.650 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page